Μπλόκο της αστυνομίας σε οπαδούς της Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη

Η τιμωρία της Σπαρτάκ Μόσχας από την UEFA είναι σε ισχύ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει ξεκαθαρίσει ότι απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίων σε Ρώσους οπαδούς.

Το θέμα επισημάνθηκε στην πρωινή σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα, με τη διοίκηση της Σπαρτάκ να εκδίδει εκ νέου οδηγία προς τους φίλους της, ζητώντας τους να μην προβούν σε αγορά εισιτηρίων του αποψινού αγώνα (20:00).

Ωστόσο, οι απεσταλμένοι των ρωσικών ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως δεκάδες Ρώσοι αναζητούν εισιτήρια για το ματς από φίλους του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς «από τη στιγμή που δεν γίνεται ταυτοποίηση στην είσοδο και εφόσον δεν μιλήσεις για να σε αντιληφθούν, μπορείς να περάσεις στις κερκίδες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία και για τις μεμονωμένες ενέργειες οπαδών της Σπαρτάκ να βρουν ένα εισιτήριο «χέρι με χέρι» αλλά και για την προσπάθεια πολλών ατόμων ρωσικής υπηκοότητας να αγοράσουν εισιτήρια μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές Ρώσων και αν προκύψει εμπλοκή τους, θα απελαθούν από τη χώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ