Συγκλονίζει ο Nταβίδ Σίλβα για τα όσα πέρασε με τον γιο του

Ο Νταβίδ Σίλβα εξομολογήθηκε στη Sun τις δύσκολες ώρες που έζησε με την περιπέτεια του γιου του, τονίζοντας παράλληλα πως άλλαξε τις προτεραιότητες στη ζωή του.

Ο γιος του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέο, γεννήθηκε πρόωρα, αλλά παρουσίασε επιπλοκές που τον υποχρέωσαν να παραμείνει υπό νοσηλεία για πέντε μήνες.

«Ήμουν διαλυμένος από το φόβο μου, ήταν οι πιο δύσκολοι μήνες της ζωής μου. Στην Ισπανία οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι για το τι θα συμβεί. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς 100% σε αυτό που κάνεις όταν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Μπαίνεις στα αποδυτήρια, βλέπεις το κινητό σου και περιμένεις. Θα πάνε όλα καλά; Όταν είμαι σε κακή κατάσταση σκέφτομαι τι πέρασε το παιδί μου και αυτό με βοηθά να γίνω πιο δυνατός.

Ο Θεός τον βοήθησε και είναι καλά. Πρέπει να τον προσέχουμε συνέχεια. Προσεύχομαι κι όλα πάνε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και πανέτοιμος για τη νέα σεζόν. Το γεγονός αυτός άλλαξε τα πάντα στον τρόπο σκέψης μου. Άλλαξε την προτεραιότητά μου, πάνω απ όλα είναι η οικογενειακή ζωή» τόνισε συγκλονισμένος ο Σίλβα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ