Αυτό είναι το μυθικό συμβόλαιο που προσφέρει η Γιουβέντους στον Ρονάλντο

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα κι από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης παγκοσμίως. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League και πλέον μένει να φανεί αν θα τις κάνει πράξη.

Το βέβαιο είναι πως γερά στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει η Γιουβέντους, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Marca”, ετοιμάζει μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, οι “μπιανκονέρι” πρόκειται να προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον CR7, το οποίο θα του αποφέρει 30.000.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 5.000.000 περισσότερα σε σχέση με την πρόταση της Ρεάλ.

Οι διοικούντες τη Γιουβέντους έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και θεωρούν πως ο 33χρονος επιθετικός είναι ο ιδανικός διάδοχός του. Ωστόσο, για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει κι η Ρεάλ, η οποία έχει τοποθετήσει ρήτρα ύψους 1.000.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του.

Προφανώς και το deal δεν πρόκειται να κλείσει σε ένα τέτοιο ποσό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως οι “μερένγκες” θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να συναινέσουν στην παραχώρησή του.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ