Αυτή η ομάδα ετοιμάζει μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αφού εκτός της Σπάρτα Πράγας βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε.

Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος πριν από έξι μήνες αρνήθηκε να πωληθεί στον ΠΑΟΚ παρά τη συμφωνία του τριφυλλιού με τον «δικέφαλο του Βορρά», ανήκει πλέον στην λίστα υποψηφίων για την τουρκική ομάδα.

Μάλιστα, όπως προκύπτει, δεν αποκλείεται η Φενέρμπαχτσε εντός των επόμενων ημερών να κατατεθεί επίσημη πρόταση και στον ίδιο (με ετήσιες απολαβές άνω του ενός εκατ. ευρώ) και στον Παναθηναϊκό, ύψους μεγαλύτερου των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως αν προκύψει τελικά τέτοια προσφορά θα είναι μεγάλο ζητούμενο η στάση του παίκτη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, δεδομένου ότι Δώνης και Νταμπίζας ασφαλώς δεν θέλουν να «χάσουν» τον αρχηγό της ομάδας στην εκκίνηση μιας πολύ δύσκολης σεζόν (πολύ περισσότερο από τη στιγμή που επιτρέπεται μόνο μία αγορά παίκτη άνω των 23 ετών), αλλά από την άλλη το ποσό των (μίνιμουμ) τεσσάρων εκατ. ευρώ δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο.

Σημειώνεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ποσοστό 30% από τη μεταπώληση του παίκτη.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ