Ουρά από νωρίς στην Τούμπα για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ – ΦΩΤΟ

Ουρές έχουν σχηματίσει από το πρωί της Κυριακής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, προκειμένου να προμηθευθούν το μαγικό χαρτάκι για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, που θα γίνει το επόμενο Σάββατο.

Οι πρώτοι φίλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν έξω από το γήπεδο από τις 07:00 το πρωί, παρότι τα εκδοτήρια θα άνοιγαν στις 9:00, δείχνοντας, έτσι, τη δίψα τους να παρευρεθούν στην Αθήνα και να πανηγυρίσουν, και φέτος, τον τίτλο του Κυπέλλου, ιδίως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, όπως αυτή ήρθε για τον σύλλογο.

Το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, η οποία, εκτός από τα εκδοτήρια, γίνεται και μέσω διαδικτύου. Στην ανακοίνωσή της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξηγεί τι πρέπει να κάνουν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ώστε να βρεθούν στην Αθήνα, ενώ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού. Παράλληλα, εξηγεί πώς μπορεί να συμμετάσχει κανείς στις οδικές εκδρομές προς την πρωτεύουσα, εφόσον δεν θα το πράξει με τις μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών, ενώ συστήνει στους φιλάθλους της, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, να μην μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο.

Πηγή: voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ