Καρδιακό επεισόδιο για τον αντιπρόεδρο της Μπάγερν

Η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται απ’ τη Δευτέρα (30/4) στη Μαδρίτη ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ για την ημιτελική φάση του Champions League.

Ωστόσο, προέκυψε ένα απρόοπτο για τους Βαυαρούς, αφού ο Οικονομικός Διευθυντής και αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιαν Κρίστιαν Ντρέεζεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Ο Γιαν Κρίστιαν Ντρέεζεν ένιωσε αδιαθεσία πριν απ’ την προπόνηση της Μπάγερν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε κλινική της Μαδρίτης για περαιτέρω έλεγχο.

Η κατάσταση του είναι σταθερή και την Τετάρτη αναμένεται να αναχωρήσει για το Μόναχο προκειμένου να υποβληθεί σε έξτρα εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντρέεζεν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε ένα δάχτυλό του, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, αλλά κατάφερε να γλιτώσει τον αντίχειρά του, ύστερα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Εργάζεται στην Μπάγερν απ’ το 2013 και πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2023. Πέρα από Οικονομικός Διευθυντής, είναι και εκπρόσωπος της Μπάγερν στη γερμανική λίγκα, αλλά και υπεύθυνος για τις σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ