Ο Βαλβέρδε διαψεύδει επεισόδιο με Μέσι και Πικέ

Σε κατηγορηματική διάψευση σημερινών δημοσιευμάτων στον ισπανικό Τύπο, τα οποία έφεραν τον Λιονέλ Μέσι και τον Χεράρδ Πικέ να ζητούν εξηγήσεις από τον Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, προχώρησε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (14/4) αγώνα πρωταθλήματος με τη Βαλένθια. «Δεν έχω κάτι να πω σχετικά, κυρίως επειδή δεν συνέβη τίποτα» ήταν η απάντηση του Βάσκου τεχνικού σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Από κει και πέρα, ο Βαλβέρδε προσπάθησε να κλείσει το… κεφάλαιο Champions League και να στρέψει την προσοχή όλων στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα χρειάζεται μάξιμουμ δέκα βαθμούς στις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές, για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

«Δεν μπορούμε να κάτσουμε σπίτι μας και να κλαίμε. Αν νικήσουμε (σ.σ. τη Βαλένθια), θα χρειαζόμαστε ακόμη επτά βαθμούς και αυτό ήταν αδιανόητο πριν από μερικούς μήνες. Δεν πρέπει να σκεπτόμαστε τι χάσαμε, αλλά να επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κερδίσουμε» τόνισε ο τεχνικός των Καταλανών, που εκτίμησε ότι η αντίδραση των φιλάθλων στο «Καμπ Νου» θα εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, προς το παρόν, μία άλλη ομάδα είναι πρωταθλήτρια» πρόσθεσε με νόημα ο Βαλβέρδε, θυμίζοντας έμμεσα ότι οι «μπλαουγκράνα» είχαν χάσει τον περσινό τίτλο από τη Ρεάλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ