Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν η αυτοκτονία» – ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Παναγιώτης Φασούλας είχε κάνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει ο γιος του, Γιάννης.

Ο κορυφαίος πρώην μπασκετμπολίστας είχε αποκαλύψει πως το παιδί του είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία και χρειάστηκε να κάνει θεραπεία στις ΗΠΑ. «Πήγαμε στο Μέμφις για να μείνουμε κανένα τρίμηνο, αλλά μείναμε πέντε χρόνια», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αυτή τη φορά, ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Έδωσε τον αγώνα και τη μάχη του, τον κέρδισε και είναι χαρούμενος που ζει μία φυσιολογική ζωή», σημείωσε.

«Ο γονιός θα πρέπει να μεταφέρει στο παιδί την αισιοδοξία του ότι όλα είναι περαστικά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το “γιατί σε μένα” το θεωρούμε την πιο βλάσφημη φράση που μπορεί να πει κανείς».

Όσο για το αν άλλαξε τρόπο σκέψης ο ίδιος μετά το συγκεκριμένο συμβάν, δήλωσε: «Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτή η ασθένεια δεν αλλάζεις; Η πρώτη μου σκέψη ήταν η αυτοκτονία. Τώρα σκεπτόμενος λέω πόσο γελοία σκέψη ήταν αυτή».Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ