Η φωτογραφία του Βαλέριου Λεωνίδη με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη που προκαλεί αίσθηση

Οι χθεσινές δηλώσεις του Βαλέριου Λεωνίδη, που προβλήθηκαν από το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ προκάλεσαν αίσθηση. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Άρσης Βαρών κατηγόρησε ευθέως τον Πύρρο Δήμα ότι η «αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα», για τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

«Στη ζωή μου, ποτέ δεν άφησα να περνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα καταγγελίες εις βάρος των συναθλητών μου και του αθλήματος μου.

Ποτέ μου δεν διέγραφα από τη μνήμη μου ανθρώπους που προσπάθησαν να αφαιρέσουν την αξία μου και τους αγώνες των συναθλητών μου.

Η σημερινή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τον πριν λίγα χρόνια κατήγορό του, Κωνσταντινίδη Χρήστο, δείχνει ότι για τον Πύρρο η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα. Λυπάμαι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης, αναφερόμενος στη φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη στην πρώτη προπόνηση της νέας εθνικής ομάδας.

Μεγαλύτερη εντύπωση, ωστόσο προκάλεσε σε όλους η φωτογραφία ρετρό που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2016 που διεξήχθη στη Νορβηγία. Στο κέντρο της φωτογραφίας διακρίνονται δίπλα δίπλα οι Βαλέριος Λεωνίδης και Χρήστο Κωνσταντινίδης, με το χαμόγελο στα χείλη. Οι δύο άντρες συνεργάστηκαν άψογα τότε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εύλογα δημιουργούνται απορίες για τις δηλώσεις του Βαλέριου Λεωνίδη και τον σκοπό αυτών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ