Άνω-κάτω η Άρση Βαρών – Ο Πύρρος Δήμας, ο αδελφός του και το “ξήλωμα” του Λεωνίδη

Αναταραχή στην Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών. Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τη Δευτέρα τα στελέχη της ΕΟΑΒ ενημερώθηκαν μέσω email από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πύρρο Δήμα για την καθαίρεση του Βαλέριου Λεωνίδη από τη θέση του εθνικού προπονητή. Ερωτηματικά εγείρονται στο άκουσμα του αντικαταστάτη, του αφού είναι μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στο χώρο του αθλήματος.

Πρόκειται για τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, προπονητή του Πανελληνίου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός το 1997 όταν σε τηλεοπτική εκπομπή είχε καταγγείλει ότι ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους αθλητές. Αργότερα ανακάλεσε και τις τελευταίες δεκαετίες απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα, ο Πύρρος Δήμας, διόρισε ως βοηθό του εθνικού προπονητή τον αδελφό του Οδυσσέα, ο οποίος εργαζόταν στον Μίλωνα. Στον Λεωνίδη ανακοινώθηκε ότι μετατίθεται στον τομέα της ανάπτυξης. Αρνητική αίσθηση αφήνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το ύφος με το οποίο απευθύνεται ο Πύρρος Δήμας στον πάλαι ποτέ «συμπαίκτη του» στην Dream Team της Άρσης Βαρών.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ