Τι ισχύει για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών είναι το θέμα που απασχολεί τον καιρό αυτό τη διοίκηση της ομάδας. Εκτός έχουν τεθεί οι Καπίνο, Εμενίκε, Μίλιτς, Καρσελά, Μπεν και Ζντιέλαρ.

Απ΄όλους αυτούς μόνο ο Μπεν έφερε πρόταση και είναι κοντά στην μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε αναζήτηση, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα προκειμένου να φύγουν από τον Πειραιά.

Εκτός των παραπάνω ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι κοντά στην αποχώρηση αφού υπάρχει ενδιαφέρον για το πρόσωπό του από τη Μπράγκα και από ομάδες της Τουρκίας. Στην πόρτα της εξόδου είναι επίσης οι Βούκοβιτς και Μποτία, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στη 18άδα του αγώνα με τον Πλατανιά. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Σεμπά, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα Πάρντο για τον οποίο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδα της χώρας του. Περισσότερο όμως καίνε τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων οι έξι πρώτοι που έχουν ειδοποιηθεί εδώ και καιρό να φέρουν προτάσεις για να φύγουν.Τέλος, μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός θα ψαχνει για επιθετικό.

Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ