Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε ΠΑΟΚ λόγω Τζον Κόρφα – ΦΩΤΟ

Είναι «βέρα» Αθηναία, αλλά και οπαδός του ΠΑΟΚ. Η γνωστή τραγουδίστρια, Πωλίνα με τις μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’90, σε συνέντευξή της στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, «Forza» εξήγησε πώς έγινε ΠΑΟΚτσού και έκτοτε παραμένει πιστή.

«Ορισμένα πράγματα στη ζωή γίνονται καρμικά ή ενστικτωδώς, έγινα ΠΑΟΚ το 1992, όταν δούλευα στη Θεσσαλονίκη κατά τη χειμερινή περίοδο», είπε χαρακτηριστικά.

«Θυμάμαι ότι είχαμε μεγάλη επιτυχία, αφού αρχικά είχαμε προγραμματίσει 20 παραστάσεις και καθίσαμε για τρεις ολόκληρους μήνες» υπογράμμισε και συνέχισε: «Στο μαγαζί που τραγουδούσα, μαζεύονταν η αφρόκρεμα της πόλης. Και ανάμεσα στις παρέες βρίσκονταν ο συγχωρεμένος καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπύρου, που ήταν φίλαθλος του Άρη και ο επίσης καρδιοχειρουργός Βασίλης Χαλβατζούλης, γνωστός ΠΑΟΚτσής. Και συχνά τους έβλεπα να τσακώνονται για τις οπαδικές τους προτιμήσεις. Κάποια στιγμή, μου πρότειναν να τους ακολουθήσω στο Παλέ Ντε Σπορ και να παρακολουθήσω μαζί τους από τις θέσεις των επισήμων ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της εποχής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Και περίμεναν να δουν τις αντιδράσεις μου, περίμεναν να δουν ποια ομάδα θα υποστήριζα. Μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα να παραμείνω ουδέτερη και ότι θα έπρεπε να διαλέξω …στρατόπεδο. Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα από κοντά εκείνη τη σπουδαία ομάδα του ΠΑΟΚ. Κι όταν σηκώθηκε ο Κόρφας, με εκείνο το πολύ ιδιαίτερο στυλ, για να σουτάρει τρίποντο και ευστόχησε, εγώ ενστικτωδώς σηκώθηκα από τη θέση μου και πανηγύρισα σαν τρελή. Αυτό ήταν. Και επειδή εκείνη τη μέρα είχαμε νικήσει, ο Νίκος Βεζυρτζής μ΄ «έσερνε» για όλη τη χρονιά στο γήπεδο. Με θεωρούσε το γούρι της ομάδας, είχα γίνει κάτι σαν μασκότ του ΠΑΟΚ. Και στο τέλος της σεζόν πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά, που είδα από κοντά την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να γίνω φίλαθλος καμιάς άλλης ομάδας».

Πηγή πληροφοριών: Forza.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ