Παροξυσμός στην άφιξη του Μαραντόνα στην Καλκούτα – ΒΙΝΤΕΟ

Ιαχές με το όνομα του Ντιέγκο Μαραντόνα δονούσαν την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Καλκούτας, καθώς πλήθος Ινδών ποδοσφαιρόφιλων συγκεντρώθηκαν για να αποθεώσουν το ίνδαλμά τους.

Ο “θρύλος” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην πόλη, όπου αναμένεται να συναντηθεί με καρκινοπαθείς, να συμμετάσχει σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα επίδειξης με τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας, Σουράβ Γκανγκούλι, αλλά και να τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο ενός αγάλματος προς τιμήν του.

Φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι και στρατιωτικό καπελάκι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έστελνε φιλιά στους θαυμαστές του και υπέγραφε αυτόγραφα κατά την έξοδό του από το αεροδρόμιο.

Στο πεντάστερο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε τον περίμεναν αρκετές εκπλήξεις. Γνωστός για την θαυμασμό του στον Τσε Γκεβάρα και τον Φιντέλ Κάστρο, ενθουσιάστηκε βλέποντας τη διακόσμηση στον τοίχο της σουίτας που ήταν εμπνευσμένη από τον μαρξιστή επαναστάτη και τον ιστορικό ηγέτη της Κούβας.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου ανέθεσε επίσης σε έναν έμπειρο σεφ να ικανοποιήσει τις γαστριμαργικές επιθυμίες του Μαραντόνα. «Στο μενού κυριαρχεί το μοσχάρι και ιδιαίτερα οι μπριζόλες που τόσο λατρεύει», δήλωσε ο μετρ.

Πηγή ρεπορτάζ: Ant1 Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ