Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών στο Λίβερπουλ -ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πολλές φορές βίντεο από επεισόδια χούλιγκαν. Αυτά που συνέβησαν στο Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης (22/11) δεν θα μας προκαλούσαν εντύπωση, αν δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο σοκαριστικό στιγμιότυπο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την Πέμπτη (23/11, 22.05) η Έβερτον φιλοξενεί την Αταλάντα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Έτσι, αρκετοί φίλαθλοι των φιλοξενούμενων έχουν πάει στο Λίβερπουλ για να δουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας. Το βράδυ της Τετάρτης (22/11) κι ενώ έκαναν μία βόλτα στο Λίβερπουλ τα αίματα “άναψαν” έξω από ένα κλαμπ.

Σεκιούριτι και θαμώνες του μαγαζιού από τη μία και Ιταλοί χούλιγκαν από την άλλη, άρχισαν να παίζουν ξύλο και να εκτοξεύουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Μόνο που όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένας από τους άνδρες σεκιούριτι του μαγαζιού εκτόξευσε έναν Ιταλό χούλιγκαν! Στο 18ο δευτερόλεπτο στο πάνω αριστερά κομμάτι του βίντεο θα δείτε το σχετικό στιγμιότυπο το οποίο αν μη τι άλλο προκαλεί σοκ.

Δείτε το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τα επεισόδια:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ