Η εξομολόγηση του Κριστιάνο: «Στα 11 μου σταμάτησα να παίζω σαν παιδί…»

Μια άλλη πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Εντελώς διαφορετικός απ΄ ότι τον έχουμε συνηθίσει, ο Πορτογάλος άσος εμφάνισε την ανθρώπινη πλευρά του, χωρίς υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές. 

Πρόκειται για το περιεχόμενο της ανοικτής επιστολής του διάσημου ποδοσφαιριστή, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα «The Players Tribune».

«Δεν είχα κανέναν μυ. Οταν ήμουν 11 ετών πήρα μία απόφαση. Ηξερα ότι διαθέτω πολύ ταλέντο και αποφάσισα να δουλέψω περισσότερο από τον καθένα. Σταμάτησα να παίζω σαν παιδί. Σταμάτησα να πράττω και να αντιδρώ ως παιδί. Αρχισα να προπονούμαι για να γίνω ο καλύτερος στον πλανήτη», δηλώνει σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση ο διεθνής σούπερ σταρ και προσθέτει:

«Μετά από 400 αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης, η νίκη είναι ο πρωταρχικός στόχος μου. Πιστεύω ότι έτσι γεννήθηκα. Η αποστολή μου είναι ίδια όπως ήταν πάντα. Θέλω να συνεχίσω να καταρρίπτω ρεκόρ στην Μαδρίτη. Θέλω να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ. Είναι απλά στην φύση μου. Η γέννηση του -σήμερα επτάχρονου- υιού μου, Κριστιάνο Τζούνιορ, άλλαξε την ζωή μου και κυρίως την οπτική μου για τα πράγματα»…

Πηγή πληροφοριών: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ