Η δήλωση πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Μέσι που θα προκαλέσει αίσθηση

Την περίοδο που ο ίδιος και ο Λιονέλ Μέσι θεωρούνταν τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θυμήθηκε ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε!

Ο Γκανέζος εξτρέμ, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό την περίοδο 2011-14, μίλησε για το Παγκόσμιο Νέων του 2005, που έγινε στην Ολλανδία, σημειώνοντας: «Ήμουν στην Άρσεναλ και ήταν μία διοργάνωση στην οποία εγώ και ο Μέσι ήμασταν οι καλύτεροι παίκτες του τουρνουά. Δείτε, όμως, που έφτασε αυτός και πού εγώ.

Γιατί ο Μέσι έγινε αυτός που έγινε και ο Κουίνσι τίποτα; Το έχω αναρωτηθεί και εγώ πολλές φορές. Ακόμα και σήμερα ονειρεύομαι εκείνες τις στιγμές, εκείνο το τουρνουά. Κάθε μέρα.

Εκεί έπαιξα όπως ποτέ στη ζωή μου, ήταν η καλύτερη έκδοσή μου. Ελπίζω κάποια μέρα να αγωνιστώ ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να απαντήσω. Εγώ συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθει η μέρα που θα είμαι ξανά σε αυτό το επίπεδο».

Το θέμα είναι πότε, καθώς ο Αφρικανός είναι πια 31 και μετά τον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν ακούμπησε από Μποαβίστα και Ναϊμέγκεν, ενώ είναι χωρίς ομάδα από τον χειμώνα του 2016!

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ