Η δήλωση του Πρίντεζη που θα προκαλέσει αίσθηση

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει δείξει ότι εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και σπουδαίος χαρακτήρας. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν μάσησε τα λόγια του αναφερόμενος στο γεγονός ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των “ερυθρόλευκων” για τα επεισόδια στον τελευταίο περσινό τελικό.

“Δικαίως ξεκινάμε χωρίς κόσμο με αυτά που έγιναν στον τελευταίο τελικό πέρυσι”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης και πρόσθεσε: “Τα έχουμε ξαναπεί. Καλό είναι να μην γίνονται τέτοια πράγματα, να έρχονται να παρακολουθούν όλοι την ομάδα που αγαπούν και να περνούν ένα ευχάριστο δίωρο. Αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Στη συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να σου απαντήσω από πολλές μορφές, αλλά θέτονται θέματα βίας και θέλει χρόνο για να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να γίνονται.

Δεν θα έλεγα πως είναι καθοριστικό ποιος θα είναι ο νικητής. Γιατί πολλές φορές η χρονιά έχει αρχίσει με άλλο τρόπο σε ένα ντέρμπι και έχει τελειώσει με άλλον τρόπο. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι και σίγουρα θέλουμε να είμαστε νικητές. Ουσιαστικά κερδίζεις, ηρεμία, χρόνο δουλειάς και ξεκινάς τη χρονιά με το δεξί”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ