Σχέδιο άλωσης του Παναθηναϊκού

Τα όσα δήλωσε χθες γνωστός ποινικολόγος των Αθηνών για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού, μόνο τυχαία δεν είναι. Άλλωστε ο ίδιος ποτέ δεν μιλάει στη τύχη. Εν θερμώ μπορεί, στη τύχη όμως ποτέ.

Είμαστε λοιπόν σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι τον τελευταίο καιρό έχει καταστρωθεί ένα σχέδιο άλωσης και διάλυσης του Παναθηναϊκού με την συμμετοχή, όχι μόνο εκ των έσω των πρασίνων, αλλά και με συμμετοχή…άλλου χρώματος!

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Πατέρας μαζί με παράγοντα άλλης ομάδας έχουν εκπονήσει ένα σχέδιο κι έχουν βρει μάλιστα το παραθυράκι για να αποφύγουν τον νέο νόμο για τις χρεωκοπημένες ΠΑΕ. Το σχέδιο θέλει τους δυο άντρες να ρίχνουν τον Παναθηναϊκό στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας και στη συνέχεια να εμπλακεί άλλο ΑΦΜ ομάδας της Β εθνικής έτσι ώστε να επιστρέψει ο Πατέρας ως σωτήρας. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ένας πόλεμος λάσπης προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από 30-40 άτομα τα οποία υπό τον όνομα της Θύρας 13 έχουν αναλάβει εργολαβικά τον πόλεμο κατά του Γιαννακόπουλου. Στα αθλητικά ρεπορτάζ αυτοί περιγράφονται ως “τα ορφανά του Πατέρα”.Η τελευταία συνάντηση των δυο παραγόντων έγινε πού άλλου, εν πλω. Συγκεκριμένα κάπου ανάμεσα σε Σπέτσες και Δωκό, οι δυο άντρες συσκέφθηκαν για να καταστρώσουν τα επόμενα βήματα του “σατανικού” σχεδίου τους. Ενός σχεδίου όμως, που δεν το ξέρουν μόνο οι δυο τους (και τα 30 ορφανά).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ