Μεγάλη νίκη για την Σάκκαρη στον 1ο γύρο του US Open

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο US Open με μια τεράστια νίκη, καθώς επιβλήθηκε της Kiki Bertens με 6-3, 6-4! Για 1η φορά προκρίθηκε στον 2ο γύρο του US Open η 22χρονη Ελληνίδα, η οποία πέτυχε την 7η Top 50 νίκη της και την πρώτη Top 30, επομένως και τη σημαντικότερη στην καριέρα της!

H Μαρία, η οποία πλέον έχει προκριθεί τουλάχιστον μέχρι τον 2ο γύρο στα τρια από τα τέσσερα Grand Slam, ήταν εντυπωσιακή στο 1ο σετ και προηγήθηκε με 5-2 μέσα σε μισή ώρα. Η Bertens κάλυψε το ένα από τα 2 break της διαφοράς και μείωσε σε 5-3, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως προηγήθηκε με 0-40 στο επόμενο game και τελικά αξιοποίησε το 3ο της set point, για να κλείσει το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ, καμία από τις δυο παίκτριες δεν μπορούσε να φτάσει στο break. Η Μαρία παρέμεινε δυνατή πάντως, παρόλο που ήταν η Bertens ήταν η παίκτρια που έπρεπε να ρισκάρει περισσότερη. Η νεαρή πρωταθλήτριά μας παρέμεινε σε θέση οδηγού μέχρι το τέλος του σετ, έσωσε και 2 break point για να κρατήσει όλα τα σερβίς της και στο 10ο game έκανε το μοναδικό break του σετ, για να το κλείσει με 6-4.

Πηγή: tennisnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ