Πρίντεζης για Αντετοκούνμπο: Ο τύπος είναι All-Star

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή το προσεχές ευρωμπάσκετ.Αναλυτικά είπε για:

Την παρουσία του: «Για όλους είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ με την Εθνική. Πέρυσι δεν κατάφερα να είμαι εδώ γιατί είχα ένα πρόβλημα με το πέλμα μου. Χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και θα συνεργαστώ με όλα αυτά τα παιδιά και να δώσουμε τον καλό μας εαυτό, το 100%, για μια καλή διάκριση»

Το αν του είχε λείψει η Εθνική: «Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο, όταν είναι έτσι οι χρονιές, αλλά πάντα η Εθνική είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα κι είναι πάντα πολύ μεγάλη μου τιμή να παίζω»

Το αν η ομάδα είναι φαβορί: «Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση ακόμα μαζί. Έχω καλό προαίσθημα, έχουμε καλή χημεία, θα ταιριάξουμε μεταξύ μας και γιατί όχι, να μην πετύχουμε μια διάκριση! Λείπει πολύ από όλους μας, και από τον κόσμο, το θέλουμε πάρα πολύ και μακάρι να γίνει »

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας All-Star παίκτης. Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην Ελλάδα να έχει έναν All-Star στο ΝΒΑ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να καθοδηγεί και να ανεβάζει το επίπεδο»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ