Η Γοδόι ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ρέι στον ΠΑΟΚ

Τον Αργεντινό τερματοφύλακα Ροντρίγκο Ρέι αποκτά οριστικά ο ΠΑΟΚ. Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter η Γοδόϊ Κρουζ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστής της τον οποίο παράλληλα «στέλνει» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, το tweet του συλλόγου της Αργεντινής αναφέρει ότι ο Ρέι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και εν συνεχεία να παρουσιαστεί ως παίκτης του ΠΑΟΚ. 

Ο Ροντρίγκο Ρέϊ γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1991 (26 ετών), ύψους 1,90 εκ. και στην Γοδόϊ Κρούζ πήγε τον Ιούλιο του 2014 από τους Νιούελς Ολντ Μπόϊς. ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2012 από την Β ομάδα της Ρίβερ Πλέϊτ. Ο Αργεντινός θα αφιχθεί πρώτα στην Ελλάδα, έως το πρωί της Δευτέρας κι αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Στο μεταξύ οι πρώτες αποχωρήσεις από την προετοιμασία της Ολλανδίας ξεκίνησαν για τους παίκτες που κόβονται από το φετινό ρόστερ της ομάδας. Έτσι οι Κάκκο και Δημητριάδης και επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη, ώστε να δοθούν δανεικοί, όπως και την περσινή σεζόν. Με αυτές τις κινήσεις τα άτομα τα οποία έχει μαζί του ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ φτάνουν στα 31.

Στην Θεσσαλονίκη παραμένει ο Αμρ Ουάρντα προκειμένου να παραχωρηθεί με μεταγραφή είτε σαν δανεικός είτε με ελεύθερη μετακίνηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ