Φαβορί ο Ολυμπιακός, σκληρό… καρύδι ο Πανιώνιος

Εποχή Aνσαριφάρντ στον Ολυμπιακό, ο οποίος διέπρεψε την Πέμπτη κόντρα στην Οσμάνλισπορ και τώρα θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του τον Πανιώνιο (19:30). Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, πρώτος εναντίον δεύτερου, με τους ερυθρόλευκους να είναι φαβορί αλλά τους φιλοξενούμενους να αποτελούν απειλή.

Οι γηπεδούχοι, σε 11 εντός έδρας αναμετρήσεις μετρούν 10 νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 33-4.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φιγκέιρας, Μποτία λόγω συμπλήρωσης καρτών. Τραυματίες είναι οι Μάρτινς, Καπίνο και οι Ντομίνγκεζ, Ρέτσος ταλαιπωρείται από κρύωμα. Επίσης, «κόπηκε» ξανά ο Μάριν για τακτικούς λόγους με τον Καμπιάσο να επανέρχεται έπειτα από καιρό σε αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος καταγράφοντας αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία).

Οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν την τέταρτη καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα με παθητικό 14 τερμάτων.

Σε επίπεδο εκτός έδρας αγώνων έχουν κατακτήσει τους 11 εκ των 21 βαθμών που έχουν ως συνολική συγκομιδή.

Συγκεκριμένα, είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία που συνδυάζεται αρμονικά από την παραγωγικότερη επίθεση (15 γκολ) και την 3η άμυνα (8 γκολ) μακριά από τη Νέα Σμύρνη. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς δεν υπολογίζει στον Μασούντ εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Τιμωρημένοι είναι ακόμη οι βασικότατοι Μπεν και Ρισβάνης, ενώ οι Γιαννιώτης, Ενγκόνγκ, Πατσατζόγλου παραμένουν τραυματίες. Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια θα κάνει ο νεοφερμένος Μπαντής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Μπαντής, Βοσνιάδης, Βλάχος, Πλιάτσικας, Οικονόμου, Γκιοατά, Μουκτάρης, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπάλλας, Ταπόκο, Καθάριος, Μασούρας, Φούντας, Λάμπρου, Σαββίδης, Γεσίλ, Μαχμούτοβιτς.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Πανιώνιος εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ