H διάσημη ποπ σταρ που έγινε έξαλλη με τον Φαν Πέρσι

Αν τον είχε μπροστά της, θα του έβγαζε τα μάτια! Η Σέρβα ποπ σταρ Γελένα Καρλεούσα εξαπέλυσε επίθεση μέσω twitter κατά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, επειδή ο Ολλανδός προκάλεσε την αποβολή του συζύγου της, Ντούσαν Τόσιτς, στο μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Μπεσίκτας-Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρ νίκησε 1-0 και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου Τουρκίας, όμως η φάση που εν πολλοίς καθόρισε τη μοίρα του αγώνα ήταν η αψιμαχία μεταξύ των δύο παικτών, που οδήγησε στην αποβολή του Τόσιτς. Όλα ξεκίνησαν από την προσπάθεια του Φαν Πέρσι να κερδίσει πέναλτι σε επαφή με τον Σέρβο αμυντικό της Μπεσίκτας. Ακολούθησε «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στους δύο και όταν ο Τόσιτς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, πήρε στο… κυνήγι τον Ολλανδό, αλλά τον σταμάτησαν οι πιο ψύχραιμοι.

Η εκρηκτική Καρλεούσα φαίνεται πως έζησε κι αυτή με ιδιαίτερη ένταση το ντέρμπι. Αμέσως μετά, ανέβασε «πύρινο» σχόλιο στο twitter όπου χαρακτηρίζει τον Φαν Πέρσι «stupid motherf***er» και του στέλνει κατάρα να σπάσει το πόδι του! Παρότι είναι μια από τις διασημότερες σταρ των Βαλκανίων, τα αγγλικά της δεν είναι σε τέλειο επίπεδο καθώς η φράση που χρησιμοποίησε σημαίνει μεταφορικά «καλή τύχη» (break a leg). Ωστόσο, κανείς δεν αμφέβαλε για τις… επιθυμίες της, καθώς συνόδευσε την κατάρα και με ένα… μεγαλοπρεπές «a**hole»!

Η Καρλεούσα και ο Τόσιτς είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν δύο κοριτσάκια στα οποία έχουν δώσει ονόματα από Ελληνίδες Θεές: Αθηνά και Νίκη.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ