Επικίνδυνη αποστολή στη Βαρκελώνη

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα απόψε στις 22:00 και το μόνο βέβαιο είναι ότι θέλει να πανηγυρίσει στη Βαρκελώνη για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Δεν το έκρυψε άλλωστε καθώς δήλωσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι κομμάτι της ιστορίας μου αλλά το παρόν μου είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαστε έτοιμοι να πάμε και να παίξουμε ένα καλό ματς στην Βαρκελώνη. Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague και στο “Παλάου Μπλαουκράνα” είναι δύσκολο να κερδίσεις. Θα έχουμε, όμως, τις ευκαιρίες μας και το αγωνιστικό μας πλάνο για να πάρουμε τη νίκη».

Το ευχάριστο για τον Πασκουάλ είναι ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Μπουρούσης που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από γαστρεντερίτιδα.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να παραταχθεί με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη σύνθεσή της. Ο αρχηγός της “Μπάρτσα” συμμετείχε κανονικά στην πρωινή χαλαρή προπόνηση που έκανε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, δείχνοντας πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Να σημειωθεί πως στη δράση έχουν επιστρέψει οι Ντόλμαν και Κλαβέρ, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Ρένφρο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός, εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ