Μόνο με… έγκλημα χάνει ο Κλοπ

Η περσινή φιναλίστ Λίβερπουλ φιλοξενεί την Λιντς (21:45) σε ένα ματς για τους «8» του Λιγκ Καπ με ξεχωριστεί πάντα αίγλη και εφτά χρόνια μετά από την τελευταία τους συνάντηση στον ίδιο θεσμό.

 Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες αλλά μιλάμε για Αγγλία και Κύπελλο οπότε μάλλον χρειάζεται να δείξει σοβαρότητα η Λίβερπουλ που είναι δεδομένο ότι έχει τον πρώτο λόγο. 

«Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά θα παρουσιαστεί μια ενδεκάδα ανάλογη με τη δυσκολία του παιχνιδιού», ξεκαθάρισε άλλωστε ο Κλοπ, ο οποίος δεν θα έχει τον τραυματία Κουτίνιο, ο οποίος θα απουσιάσει έως τον Ιανουάριο. Ενοχλήσεις έχει και ο Φιρμίνιο ενώ εκτός παραμένει και ο Στάριτζ. Στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο γκολκίπερ Μινιολέ  αλλά και ο μπακ Μορένο .

Για τη Λιντς ο μεγάλος στόχος είναι φυσικά το πρωτάθλημα αλλά πάντα υπάρχει και η φιλοδοξία του Κυπέλλου όπως συμβαίνει με κάθε Αγγλική ομάδα.

Ο Μονκ μίλησε για τον και έδωσε τη διάσταση που θεωρεί πως έχει ο αγώνας: «Η Λιντς δεν έχει τίποτα να χάσει, το άγχος το έχει η Λίβερπουλ». 

Στους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης ο Μονκ έκανε ολικό ροτέισον στην ενδεκάδα αλλά ο συγκεκριμένος αγώνας μάλλον δεν του δίνει αυτή τη δυνατότητα. Επιστρέφει ο Γιάνσον, ο οποίος εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί, παραμένουν  τραυματίες οι Ερνάντες,  Μπρίντκατ.

 

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λίβερπουλ – Λιντς, εδώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ