«Ο Κατίδης το έκανε. Να πει την αλήθεια!»

Ένα από τα θύματα επίθεσης του Γιώργου Κατίδη, ο Τάσος Σαρίδης, τόνισε πως δεν χωρά αμφιβολία πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που βιαιοπράγησε σε αγώνα στην Πέλλα. «Θα τον κυνηγήσω», πρόσθεσε.

Καμία αμφιβολία για το ότι ο Γιώργος Κατίδης ήταν αυτός που χτύπησε βάναυσα τρεις ποδοσφαιριστές σε αγώνα τοπικού στην Πέλλα, έστω κι αν ο ίδιος το αρνείται, δεν έχουν ένα από τα θύματά του, ο Τάσος Σαρίδης, και ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, Φόρης Τσέμτσης.

«Φορούσε φόρμα σε όλο το σώμα και δε φαίνονταν τα τατουάζ. Και λέγαμε ότι αυτός πρέπει να είναι ο Κατίδης. Τον μάρκαρα και γύρισε και με έβρισε. Ενώ ήμουν κάτω με χτυπούσε. Με κλώτσησε τρεις φορές. Τη μια στο κεφάλι. Η μήνυση έγινε αυτεπάγγελτα. Έγραψε στο Instagram ότι δεν ήταν αυτός. Θα μάθει σήμερα ο εισαγγελέας ποιος ήταν το Νούμερο 5. Εκτός και αν τον καλύψουν και πουν ότι ήταν κάποιος άλλος. Αν το παραδεχόταν δε θα έκανα τίποτα. Είμαστε διπλανά χωριά. Επειδή όμως είπε ότι δεν ήταν αυτός θα το κυνηγήσω. Θέλω πρώτα να μιλήσω μαζί του. Αλλά να λέει ότι ήταν στο Καϊμακτσαλάν δε γίνεται», κατήγγειλε το θύμα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Άρη.

Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, Φόρης Τσέμτσης, δήλωσε για το ίδιο θέμα στον Arena FM 89,4: «Υπάρχουν φωτογραφίες από κινητά στις οποίες φαίνεται ποιος είναι. Εμείς θα καλέσουμε τον αρχηγό και τον πρόεδρο της ομάδας να μας πουν ποιος είναι ο Νούμερο 5. Αν θέλουν να τιμωρήσουν το γείτονά τους που δεν ήταν στο γήπεδο, ας το κάνουν. Τον γνώρισαν τα παιδάκια που κάποια ήταν οπαδοί της ΑΕΚ. Ο Σαρίδης άκουσε που έβρισε τα θεία ο Κατίδης και του είπε δεν ντρέπεσαι να βρίζεις τα θεία. Και ο άλλος ξεκίνησε να τον χτυπά. Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που δεν τα κάνει αυτά ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Σήκωσε το γόνατο και τον χτύπησε στο στήθος. Αυτά τα χτυπήματα ήταν πολύ τρομακτικά. Το τελευταίο χτύπημα πήγαινε στο κεφάλι. Είναι δολοφόνος όποιος το κάνει αυτό. Είναι δολοφονικά χτυπήματα. Έτρεχα να τους χωρίσω και δεν προλάβαινα. Ο κύριος Κατίδης να βγει να πει την αλήθεια».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στον αθλητισμό – «Έφυγε» 37χρονος πρωταθλητής της ξιφασκίας

Ανακοίνωσε Καρέλη η Γκενκ

Απρόσμενη εξέλιξη με τον Κατίδη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ