Θρυλική ανατροπή και αγκαλιά με την πρόκριση – Τα γκολ του Ολυμπιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Μετά την παρθενική του νίκη επί αγγλικού εδάφους (3-2 την Άρσεναλ), ο πρωταθλητής Ελλάδας κατάφερε να πετύχει για πρώτη φορά στην ιστορία του τρεις συνεχόμενες νίκες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 2-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αν και έχαναν με 0-1 μέχρι το 65 και έκαναν άλλο ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στους “16” της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έδειξαν χαρακτήρα και δεν πτοήθηκαν τόσο από το γκολ που δέχτηκαν στο 21 με κεφαλιά από τον Χότζιτς, στην μοναδική ευκαιρία των Κροατών, όσο και από το χαμένο πέναλτι του Φουρτούνη στο 54 (απέκρουσε ο Εντουάρντο).

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής ήταν ο Πάρντο, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 64 στη θέση του Ερνάνι και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 1-1.

Στο 90 ο Κολομβιανός άσος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Οι Κροάτες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πίβαριτς στο 79.

 

Το 0-1 από τον Χότζιτς στο 21′

 

Το 1-1 από τον Πάρντο στο 65′

 

 

Το 2-1 από τον Πάρντο στο 90′

 

 

Το πέναλτι που έχασε ο Φορτούνης στο 54′

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ