Με πίστη σε θέση μάχης ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ

Αποφασισμένος να κοντράρει παραδόσεις, προγνωστικά και την ίδια την Άρσεναλ, ώστε να μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στον όμιλό του στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ότι οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητες του Ολυμπιακού δεν έχουν ταβάνι και το σημερινό ματς που θα μεταδώσει απευθείας ο REAL FM 97,8 και σε live περιγραφή το pamesports.gr είναι μια ευκαιρία αποδείξεων και ανατροπών.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει 12 ματς στην Αγγλία και τα έχει χάσει όλα, έχει έξι σερί ήττες εκτός έδρας στην Ευρώπη και έχει ηττηθεί στα τρία παιχνίδια του με την Άρσεναλ στο ίδιο γήπεδο. Έχει, όμως, πίστη πως μπορεί να τα ανατρέψει όλα αυτά απόψε.

Παρότι υπάρχουν σοβαρές απουσίες, με τον Τσόρι και τον Ντα Κόστα να προέρχονται από τραυματισμούς, τον Μιλιβόγεβιτς να είναι τιμωρημένος και τους Μανιάτη, Μπουχαλάκη εκτός μάχης και τους Ντουρμάζ, Φουστέρ εκτός λίστας, ο Ολυμπιακός έχει τις λύσεις και είναι προετοιμασμένος για να κάνει τη ζημιά στην Άρσεναλ.

Θα έχει στο πλευρό του πάνω από 3.000 οπαδούς του που θα δώσουν τη δική τους μάχη στις εξέδρες του επιβλητικού γηπέδου της Άρσεναλ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο. Στις θέσεις των επισήμων θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε ταξιδέψει νωρίτερα στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο  pamesports.gr

 

Δείτε επίσης

Άρσεναλ – Ολυμπιακός LIVE από τον REAL FM 97,8

Σίλβα: Δεν έχουν όριο οι φιλοδοξίες μας

Γουρλής… χασάπης ο Ολλανδός διαιτητής στο Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ