Σίλβα: Δεν έχουν όριο οι φιλοδοξίες μας

Τη βεβαιότητα ότι o Ολυμπιακός θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο Emirates κόντρα στην Άρσεναλ ώστε να πάρει αποτέλεσμα από την αγγλική ομάδα και να συνεχίσει να δίνει υπερηφάνεια στο σύλλογο και στον κόσμο του, εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στην Αγγλία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει την ταυτότητά της και θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως έκανε και εναντίον της Μπάγερν με την οποία θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη όσον αφορά στο αποτέλεσμα.

Ο Σίλβα είπε ότι θα περιμένει και αύριο για να δει αν και κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν ο Σίλβα και ο Ντα Κόστα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε σε ερώτηση του pamesports.gr σχετικά με το κατά πόσο αλλάζει τα δεδομένα του ομίλου η ήττα της Άρσεναλ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα.

«Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό, πράγματι. Αν ρωτούσατε στην αρχή ποιος θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις μετά τη δεύτερη αγωνιστική, όλοι θα έλεγαν Μπάγερν και Αρσεναλ. Ομως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ξέρεις από πριν τι θα συμβεί. Κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει αποτέλεσμα από την Μπάγερν. Εμείς διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση στον όμιλο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στις φιλοδοξίες μας δεν βάζουμε όριο».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κοντρέρας υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ