Γκουαρντιόλα: Έχω μελετήσει καλά τον Ολυμπιακό

Στην ποιότητα που προσφέρουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού οι Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού (16/9, 21:45) αγώνα ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου στάθηκε στην ισχυρή έδρα των “ερυθρόλευκων” και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να ελέγξει το ρυθμό του ματς καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Οι δηλώσεις του Καταλανού προπονητή:

Με ποιον στόχο ήρθατε στην Ελλάδα και ποιος είναι ο στόχος της υπόλοιπης σεζόν;

«Ο στόχος να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, να παίξουμε από το πρώτο έως το τελευταίο παιχνίδι δυνατά. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία έξι παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει. Πόσο ισχυρή είναι η ελληνική ομάδα;

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Και με τον Βαλβέρδε, και με τον Μίτσελ έχει κερδίσει τα πρωταθλήματα. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι πολύ δυνατές».

Τι γνωρίζετε για τον Ολυμπιακό, για την ομάδα, για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα; Και επίσης να σας πάμε μερικά χρόνια πίσω. Ισχύει ότι το καλοκαίρι του 2001 σας ήθελε ο Ολυμπιακός; Μια χρονιά που τελικά απέκτησε τον Καρεμπέ.

«Δεν θυμάμαι το 2001, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ θερμή, έχω μελετήσει τον αντίπαλό μας. Έχει ποιότητα, έχει τους Τσόρι και Καμπιάσο. Ο Καμπιάσο είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, από τους καλύτερους μέσους της Ευρώπης τα δέκα τελευταία χρόνια. Επίσης έχει καλή άμυνα και είναι λογικό γιατί στον πάγκο έχει έναν πολύ καλό Πορτογάλο προπονητή. Στα τελευταία έξι παιχνίδια στην έδρα του έχει κερδίσει και αυτό δείχνει πολλά. Επίσης, το σύστημά του είναι 4-2-3-1. Την έχω μελετήσει καλά την ομάδα».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Έφτασε η Μπάγερν! – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ