Μιλουτίνοφ: Χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον Σπανούλη

O Νίκολα Μιλουτίνοφ ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με τη φανέλα της Σερβίας, ωστόσο δεν παύει να σκέφτεται τον Ολυμπιακό.

«Είχα πάει στην Ελλάδα για μόλις μία μέρα, προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, γιατί είχα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Έγινα ντραφτ, πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό και είμαι μέλος της εθνικής ομάδας», είπε αρχικά ο νεαρός σέντερ στη Σερβία.

Για το γεγονός ότι άφησε την Παρτιζάν για μια ομάδα που έχει αδερφικές σχέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, ανέφερε: «Δεν έδωσα καμία σημασία στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης, γιατί η Ελλάδα είναι μία άλλη χώρα. Το μόνο που σκέφτηκα είναι πως θα προχωρήσω στην καριέρα μου και πλέον είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με τον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Είμαι χαρούμενος και αποτελεί μεγάλο προνόμιο για μένα να παίξω μαζί του, αλλά και με τους υπόλοιπους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω την προετοιμασία μου με τον Ολυμπιακό».

 

Πηγή pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Φορτούνη για τον τραυματισμό του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ