Πολύ ξύλο στο ΝΒΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονταν τους Σανς και φαίνεται πως οι δεύτεροι δεν έχουν… συγχωρέσει στον Γκόραν Ντράγκιτς την αποχώρηση από την ομάδα. Έτσι αποφάσισαν να τον… ξυλοφορτώσουν.

Ο Ντράγκιτς έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό με τον Μορις να τρέχει από πίσω του προκειμένου να κόψει την προσπάθεια του. Ωστόσο το μαρκάρισμα του ήταν λίγο… επιθετικό.

Ο Σλοβένος προσπάθησε να κάνει λέι απ και ο Μόρις τον έκοψε με μάλλον αντιαθλητικό τρόπο. Το αποτέλεσμα; Ο Ντράγκιτς να σωριαστεί στο παρκέ και να ακολουθήσει σύρραξη.

Και δεν ήταν η μόνη φάση έντασης. Πέντε αντιαθλητικά φάουλ αναγκάστηκαν να σφυρίξουν οι διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για την ιστορία οι Χιτ επικράτησαν με 115-98 με τον Σλοβένο να πετυχαίνει 21 πόντους σε μόλις 15 λεπτά που αγωνίστηκε!

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK