Δυσκολεύει για Τσόρι Ντομίνγκεζ

Δυσκολεύει πολύ η πιθανότητα να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Αργεντινός είναι πια πολύ πιθανό να λείψει από την αναμέτρηση της Κυριακής, την ώρα που ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Νταβίντ Φουστέρ ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στη δράση ανεβάζοντας ρυθμό στο πρόγραμμά τους.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη. Οι ποδοσφαιριστές εντείνουν τις προσπάθειές τους ενόψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τακτική. Στη συνέχεια έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας. Έγινε ιδιαίτερη δουλειά επάνω στις εναλλαγές της μπάλας και την κατοχή από την ομάδα μας, στοιχείο βασικό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Οι μονομαχίες στο δίτερμα (σε μικρό χώρο) ακολούθησαν και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ