• Αναστασίου: Το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς

  9:23 μμ, Τρίτη 29 Ιουλ 2014 9:23 μμ, Τρίτη 29 Ιουλ 2014

  Αναστασίου: Το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς

  Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λιέγη κόντρα στη Σταντάρ σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

  «Στόχος της ομάδας είναι να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Πετύχαμε το μάξιμουμ που θα μπορούσαμε και φέτος θέλουμε κάτι καλό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Σταντάρ είναι έμπειρη ομάδα αλλά παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και θα είναι δύο ενδιαφέροντα ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς διατηρήσαμε την ομοιογένεια που είχαμε πέρυσι και το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε τον κορμό. Οι παίκτες ξέρουν τις απαιτήσεις και είναι κάτι που μας ενθουσιάζει που είμαστε εδώ. Εδώ για να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που ήταν η καλύτερη στο Βέλγιο που στα πλέι-οφ δεν έδειξαν το πρόσωπο που έπρεπε. Σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς και όχι το πρόσωπο που θα δείξει η Σταντάρ», είπε στον πρόλογό του ο Αναστασίου.

  Ακολούθησαν ερωτήσεις.

  Τι αναμνήσεις έχετε από τη Σταντάρ Λιέγης;

  «Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την Σταντάρ και εύχομαι να συνεχιστούν και τώρα που είμαι στον Παναθηναϊκό».

  Ο τρόπος παιχνιδιού σας βασίζεται στον Άγιαξ;

  «Το εύκολο είναι να αντιγράψεις στο ποδόσφαιρο. Όταν ήρθα στο Βέλγιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα στο ποδόσφαιρο για εμένα και με έκανε καλύτερο τόσο ως προπονητή όσο και ως ποδοσφαιριστή. Η φιλοσοφία ότι ποτέ δεν τα παρατούν. Γύρισα αρκετά στην Ευρώπη και πήρα κάτι από κάθε μια φιλοσοφία. Καταλαβαίνεις πως είναι να είσαι στην κορυφή και να διατηρείσαι σε αυτή».

  Σας απασχολεί πως η Σταντάρ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

  «Πάντα υπάρχει πλεονέκτημα αλλά ξέραμε πως θα έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια της η Σταντάρ. Το θέμα είναι πως θα είμαστε εμείς. Η Σταντάρ ξέρουμε τι μπορεί να κάνει».

  Αισθάνεστε τρακ, καθώς αύριο είναι το ευρωπαϊκό σας ντεμπούτο; Επίσης σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Πράνιτς και Πέτριτς;

  «Όσον αφορά εμένα δεν το σκέφτομαι καθόλου. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζουμε. Κάθε ματς είναι σημαντικό και το άγχος είναι το ίδιο. Οπότε θα έλεγα πως πέρα από το φυσιολογικό δεν υπάρχει κάτι άλλο. Από κει και πέρα, για την κατάσταση των Κροατών ο Πράνιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι απόλυτα υγιής. Ο Πέτριτς είχε μια ενόχληση στην μέση αλλά θέλω να πιστεύω πως την έχει ξεπεράσει. Σαν παίκτης έχει το επίπεδο και την ποιότητα. Είναι σημαντικός παίκτης. Το να χάσει μια προπόνηση δεν αποτελεί πρόβλημα. Ήταν θέμα προφύλαξης. Τώρα αν θα προκύψει κάτι το βράδυ που θα κοιμηθεί δεν μπορώ να το γνωρίζω (γέλια)».

  Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα