Η τουρκική λίγκα ανακοίνωσε τον Ίβκοβιτς στην Εφές

Η τουρκική λίγκα ανακοίνωσε τον Ίβκοβιτς στην Εφές

 

Το «φλερτ» ανάμεσα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και την Αναντολού Εφές είναι έντονο εδώ και καιρό, αλλά πλέον τα δεδομένα παίρνουν επίσημη μορφή, καθώς η τουρκική λίγκα, ανακοίνωσε ότι ο Σέρβος κόουτς θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τα δημοσιεύματα ήταν πολλά και η μετακίνηση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στην Αναντολού Εφές θεωρούνταν δεδομένη. Αυτό που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της Εφές για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η τουρκική λίγκα, όμως πρόλαβε την Εφές και με δημοσίευμα την Παρασκευή (30/05) ουσιαστικά ανακοίνωσε την πρόσληψη του «Ντούντα». Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ίβκοβιτς θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Εφές στις 03/06.

Τα ηνία της Εφές είχε εδώ και μερικούς μήνες, ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο παρελθόν στον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα με επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα δείχνουν πως ο Βαγγέλης Αγγέλου θαμείνει στο πλευρό του Σέρβου κόουτς και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ