Ταξίδι για τον Μπιέλσα στην EΠΟ

Ταξίδι για τον Μπιέλσα στην EΠΟ

Συνάντηση με τον Μαρσέλο Μπιέλσα αναμένεται να έχουν άνθρωποι της ΕΠΟ, με τον Αργεντινό τεχνικό να φαντάζει ως η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής.

Δυνατά για το «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παίζει πλέον το όνομα του Αργεντινού τεχνικού. Η ΕΠΟ μάλιστα ετοιμάζει ταξίδι και δη σύντομα σε Ιταλία ή Ισπανία για να τα πει από κοντά με τον Μπιέλσα, όπως αναφέρει η «Sportday», ώστε να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες μίας πιθανής συνεργασίας.

Ο 59χρονος τεχνικός επρόκειτο να έρθει στη χώρα μας από την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να δει εκ του σύνεγγυς γήπεδα, εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε γιατί ο Γιώργος Σαρρής βρισκόταν μαζί με τους συνεργάτες του στο Καζακστάν, για το συνέδριο της ΟΥΕΦΑ.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η ΕΠΟ προσφέρει μέχρι 700 χιλ. ευρώ τον χρόνο, τα οποία ωστόσο μπορούν να φτάσουν ως και το 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Την ίδια στιγμή ο Μπιέλσα εμφανίζεται να έχει στείλει το μήνυμα πως δεν είναι τα χρήματα το πρώτο μέλημά του, αλλά η αγωνιστική προοπτική, κανείς ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει σε τι οικονομική βάση θα συζητήσει ο έμπειρος τεχνικός.

Διερευνητική επαφή των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας πάντως έχει γίνει και με τον 53χρονο τεχνικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Άρμιν Φε, αφού φαίνεται ότι στην ΕΠΟ συγκέντρωσαν καλές πληροφορίες για την περίπτωσή του, θεωρώντας παράλληλα πως είναι στην κατάλληλη ηλικία για μία τέτοια θέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ