Φόβοι για Μήτρογλου-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν;

Φόβοι για Μήτρογλου-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν;    

Οι αρνητικές ενδείξεις υπήρχαν από την Τρίτη και την επομένη η ανησυχία εκφράστηκε έντονα και στον αγγλικό Τύπο, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Μήτρογλου, αφού πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπόθεση που έχει βάλει σε… αναμμένα κάρβουνα και τους ανθρώπους της εθνική μας ομάδας!

Ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου ανέφερε πως στη Φούλαμ (ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας) συνειδητοποιούν ότι ο 25χρονος άσος δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.  Να θυμίσουμε πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Μπολόνια της Ιταλίας, όπου ακολουθεί αποθεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο. Την Τρίτη κυκλοφόρησε πως αναμένεται να χρειαστεί να παραμείνει εκεί για άλλες δύο εβδομάδες, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του!

Βέβαια για την πορεία της αποθεραπείας του ενημερώνονται και οι άνθρωποι της Φούλαμ, με την αγγλική ομάδα να είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά στην παραμονή της. Είναι τελευταία και απομένουν μόλις έξι αγώνες, με τον τελευταίο της να είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου, αλλά, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, δεν φαίνεται ο Φέλιξ Μάγκατ και οι συνεργάτες του να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Έλληνα στράικερ…

Ο «Μητρογκόλ» έχει δύο συμμετοχές με την Φούλαμ, και συνολικά 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αρχικά έπαιζε με την ομάδα Νέων του συλλόγου…

Γίνεται αντιληπτό πως το θέμα με τον Κώστα Μήτρογλου παρακολουθούν με αγωνία και οι άνθρωποι της Εθνικής, εν όψει και του Μουντιάλ. Ο διεθνής άσος αποτελεί, άλλωστε, βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, και πρόσφερε πολλά στα προκριματικά και στην πρόκριση της εθνική μας.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ