Αποχαιρέτησε ο Λο

Αποχαιρέτησε ο Λο

 

Ο Έισι Λο πήγε απόψε στο ΣΕΦ για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείριση στην πατρίδα του, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες!

Συνεπώς ο Λο, που σε διάστημα δύο ετών στους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε δύο τίτλους Ευρωλίγκας και ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας, θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν και θα είναι έτοιμος για να αρχίσει προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Είναι αμφίβολο, όμως, εάν ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει και δεν θα κάνει χρήση του όρου, που του δίνει το δικαίωμα να διακόψει το διετές συμβόλαιο, που υπέγραψε με τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Λο αποφάσισε να ακολουθήσει την οριστική λύση, την οποία του πρότειναν οι συμπατριώτες του γιατροί στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, να υποβληθεί δηλαδή σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, αντί για «καθαρισμό», που του είχε εισηγηθεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά. Με τον «καθαρισμό» ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ θα έμενε εκτός δράσης για τρεις μήνες.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ