Το κυριακάτικο μενού της 19ης αγωνιστικής

Το κυριακάτικο μενού της 19ης αγωνιστικής

Με πέντε πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα της Σούπερλιγκ.

Στις 15:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό και θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στο Αγρίνιο. Άλλωστε η ομάδα του Μάκη Χάβου είναι η μόνη μαζί με τον Ολυμπιακό που έχουν νικήσει τον δικέφαλο του Βορρά. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει μακριά από την έδρα τους.

Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης με πολλές ελλείψεις αναμετράται με τον ενισχυμένο Πλατανιά και θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από τη συντριβή στο Κύπελλο. Αμφίρροπος είναι ο αγώνας της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Κομοτηνή διεξάγεται το ντέρμπι της Θράκης. Ο Πανθρακικός θέλει να γευτεί την πρώτη του νίκη κόντρα στην Ξάνθη, σε επίπεδο Superleague, η οποία δεν θα έχει στις τάξεις της τον Πάμπλο Γκαρσία.

Τέλος στο Περιστέρι διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο να θέλει, όπως και πέρυσι, να σταματήσει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού. Αν περάσουν οι ερυθρόλευκοι τότε θα έχουν βάλει τις βάσεις για ένα ιστορικό ρεκόρ. Αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος χωρίς ήττα, κάτι που έχει να γίνει από το 1963-64 και τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμά της Κυριακής

Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ               15:00 

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ               17:15 

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ          17:15 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ       17:15 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     19:30 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ