Ματς-κριτήριο για τον Παναθηναϊκό

Ματς-κριτήριο για τον Παναθηναϊκό

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και απόψε στη Βιτόρια καλείται να διαλέξει δρόμο. Κερδίζοντας τη Λαμποράλ Κούτσα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο, όμως αν χάσει θα συνεχίσει να αγωνιά ως το τέλος για την πρόκριση στο Top 16. 

Οι «πράσινοι» αγωνιούν για τη συμμετοχή του Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ ταξίδεψε με την αποστολή, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και θα είναι στη δωδεκάδα, ωστόσο εξακολουθεί να πονά στο γόνατο μετά τον προ δεκαημέρου τραυματισμό του και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το παρήγορο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι πως Ούκιτς, Γκιστ και Γιάνκοβιτς θα είναι διαθέσιμοι, αφού ο μεν Κροάτης ακολουθεί το πρόγραμμα συντήρησης για το πρόβλημά του στον αχίλλειο, ενώ οι άλλοι δύο ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις σε γάμπα και μέση αντίστοιχα. 

Το έργο του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολο. Η «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» θα είναι κατάμεστη από περίπου 13.000 φίλους της Λαμποράλ Κούτσα, που διψούν για ρεβάνς μετά τη βαριά ήττα με 21 πόντους στην Κύπρο. Προβλήματα έχει και ο Σέρτζιο Σκαριόλο, καθώς ο Φαμπιάν Κοσέρ είναι σίγουρα εκτός μετά την απουσία του με πρόβλημα στα νεφρά, ενώ δύσκολα θα γίνει η έκπληξη με τον Αντρές Νοτσιόνι που είχε χτυπήσει πριν από δύο εβδομάδες στο γόνατο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του ομίλου με ρεκόρ 3-3 κι όποια κερδίσει αποκτά προβάδισμα για ένα καλό πλασάρισμα. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μάρεκ Τσμίκιεβιτς (Πολωνία). 

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ