Δεν τα κατάφερε η Εθνική Πόλο

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Πόλο

Την ήττα, στο πρώτο της παιχνίδι στη World League, γνώρισε η Εθνική ομάδα ανδρών, που έχασε με 8-5 από την πρωταθλήτρια κόσμου, Ουγγαρία. Η εθνική αγωνίζεται στο Β’ προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης.

Η Εθνική ομάδα ήταν πολύ καλή στην άμυνα, αλλά υστερούσε σημαντικά στην επίθεση. Η καταλυτική παρουσία του Βίκτο Νάγκι στο τέρμα των Ούγγρων, δεν άφησε περιθώρια στους Έλληνες πολίστες να πετύχουν γκολ.

Αν και ο Χρήστος Αφρουδάκης έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην αρχή της β’ περιόδου, η Ουγγαρία πέρασε μπροστά στο σκορ με ένα εκπληκτικό σερί 4 γκολ (5-2). Η εθνική δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά. Η Ουγγαρία προηγήθηκε με 7-3 και το ματς τελείωσε με τη νίκη των Ούγγρων (8-5).

Παρά την ήττα, οι Χρήστος Αφρουδάκης και Μανώλης Μυλωνάκης έκαναν μια καλή εμφάνιση, ενώ Γούνας και Δελακάς βοήθησαν σημαντικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τα σκορ των οκταλέπτων: 1-1, 4-1, 2-1, 1-2.

OΥΓΓΑΡΙΑ (Τίμπορ Μπένετεκ): Νάγκι, Ζίβος 1, Τοθ, Χοζνιάνσκι 1, Γιάνσικ, Βάμος 1, Ντένες Βάργκα 2, Ντάνιελ Βάργκα 1, Χάραϊ, Μπέντο 2, Γκορ-Νάγκι, Σάλαμον, Ντέκερ.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης , Χρ. Αφρουδάκης 2, Γούνας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Βλαχόπουλος, Ποντικέας, Δελακάς 1, Μυλωνάκης 1, Πρέκας, Γούβης, Δερβίσης, Γαλανίδης.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ