Ψωμιάδης: Μου στερείτε μια δίκαιη δίκη

Ψωμιάδης: Μου στερείτε μια δίκαιη δίκη

 

Μετά από πέντε ώρες το δικαστήριο αποφάσισε νέα διακοπή στη δικαστική διαμάχη του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ για τις 23 Οκτωβρίου καθώς δε βρέθηκε λύση στο θέμα των δικηγόρων του που απείχαν.

Το δικαστήριο αφού αρχικά αρνήθηκε την αναβολή που ζήτησαν οι συνήγοροι της πλευρά Ψωμιάδη, διέκοψε εκ νέου για να διορίσει τέσσερις δικηγόρους. Ωστόσο και οι τέσσερις κατηγορούμενοι απάντησαν αρνητικά στο ερώτημα αν τους δέχονται. Ο πρόεδρος απευθυνόμενος προς τους κατηγορούμενους τους είπε: «Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο», με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: «Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι μια δίκαιη δίκη».

Η διαδικασία διακόπηκε και πάλι με το δικαστήριο να ορίζει τέσσερις νέους δικηγόρους, οι οποίοι δεν έγιναν ξανά δεκτοί. Αφού η έδρα αποφάσισε να διακόψει οριστικά για τις 23 Οκτώβρη ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε νέα αναβολή από το δικαστήριο, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν σας έχω ζητήσει τίποτα μέχρι τώρα. Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στα δικαστήρια. Σας ζητώ μια χάρη. Σας παρακαλώ να δώσετε έναν μήνα αναβολή προκειμένου να μπορούν να μας υπερασπιστούν οι δικηγόροι μας. Αυτοί που έχουμε επιλέξει και που ξέρουν την υπόθεση. Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε το δικαίωμά μας να έχουμε τους δικηγόρους μας».

Βέβαια θα πρέπει να διευθετηθεί το γεγονός ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η δίκη για τα στημένα παιχνίδια, στην οποία είναι επίσης κατηγορούμενος ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας. Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πάντως ότι «θα υπάρξει συνεννόηση».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ