Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Τόρες

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Τόρες

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπως επιβεβαιώθηκε από τους Πειραιώτες.

Οι εξελίξεις για την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού αμυντικού της Χετάφε, τον οποίο είχε αναδείξει ο Μίτσελ στη Ρεάλ και τον προορίζει για διάφορες θέσεις στην οπισθοφυλακή, αναμένονται άμεσα και υπάρχει πια μεγάλη αισιοδοξία ότι ο παίκτης (φτάνει στην Ελλάδα την Πέμπτη) θα ντυθεί στα κόκκινα.

Στον Ολυμπιακό υπήρξε ικανοποίηση για την εμφάνιση του πρώτου μέρους στο φιλικό με την Άντερλεχτ και αναμένεται συνέχεια και καλή εμφάνιση εναντίον της Βαλένθια στο Μεστάγια «έτσι ώστε να ζεσταθεί κι άλλο ο κόσμος μας και να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ».

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ότι οι επιθετικοί παίκτες της ομάδας θα κάνουν ακόμη πιο θεαματικά πράγματα όσο περνάει ο καιρός. Για τον αμυντικό χαφ δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ούτε βιασύνη. Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει σε μια τέτοια μεταγραφή, αλλά αν συνεχίσει ο Φέισα να παίζει όπως απόψε.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν και οι αποχωρήσεις παικτών, τι θα γίνει με τους Κάρολ, Κοντρέρας αλλά και να θα δοθούν δανεικοί κάποιοι άλλοι παίκτες, όπως π.χ. ο Ντε Βινσέντι. Για τον Τζεμπούρ αυτό που λένε στον Ολυμπιακό είναι ότι προχωρούν οι επαφές του για να βρει ομάδα και ότι θα πωληθεί με ένα ποσό γύρω στα 2 εκ. ευρώ. Αλλά δεν έχει έρθει ακόμη κάποια πρόταση, παρά τα σενάρια για Μάλαγα κλπ.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ