Μάχη “αιωνίων” για τη διαιτησία

Μάχη “αιωνίων” για τη διαιτησία

Ένταση υπήρξε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την κλήρωση των διαιτητών του 3ου και του 4ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο Ο.Α.Κ.Α. και τους “πράσινους” να απαντούν πως δεν συνέβη τίποτα με βάση τις εκθέσεις.

Η κλήρωση των διαιτητών του 3ου και του 4ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού παρόντες ήταν στο ΟΑΚΑ ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» Κ.Α.Ε., Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Σταυρόπουλος. Στην ΚΕΔ βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Ανδρέας Σκινδήλιας, κατηγόρησε τον Παναθηναϊκό – με βάση το φύλλο αγώνα- για κλίμα τρομοκρατίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Η πλευρά των «πρασίνων» απάντησε πως δεν συνέβη κάτι με βάση την έκθεση του Ο.Α.Κ.Α. της αστυνομίας και το εισαγγελέα, κατηγορώντας παράλληλα τον Ολυμπιακό για παραπληροφόρηση. Η «ερυθρόλευκη» απάντηση ήταν πως το να επικαλείται ο Παναθηναϊκός το Ο.Α.Κ.Α. είναι σαν να επικαλείται τη γνώμη του… θυρωρού του!

Η κλήρωση των διαιτητών έβγαλε πως στο αυριανό (12/6, 21:00) ματς στο Σ.Ε.Φ. θα βρίσκονται οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, ενώ στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Ο.Α.Κ.Α. (αν χρειαστεί, 15/6, 21:00) διαιτητές θα είναι οι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ