Πλέι οφ: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Πλέι οφ: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει ξανά στο κόλπο της δεύτερης θέσης ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15, NS1) στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπαίνει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος με μηδέν βαθμούς έναντι τεσσάρων του σημερινού αντιπάλου της. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού που παρουσίαζε ο Ατρόμητος επί ημερών Μπάγεβιτς και Αναστόπουλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ράντμαν με αμυντικό δίδυμο τον Λαζαρίδη και τον Ταυλαρίδη, τον Σκόνδρα δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Στη μεσαία γραμμή τα δύο χαφ θα είναι οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος, με τον Ουντόζι στο δεξί φτερό και τον Μπρίτο στο αριστερό. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Σουμπίνιο και Ναπολεόνι.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Μάνουελ, Νάστος, Μπάλλας, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούτσι, Γκαρσία και Φάμπιο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένος Φυτανίδης και ο τραυματίας Καραγκούνης.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Δώνη και με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του, θέλει μια μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι για να ανέβει ψυχολογικά, αλλά και να απομακρυνθεί βαθμολογικά από τον σημερινό του αντίπαλο.

Ο Ιτάνζ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια στο 4-2-3-1 με την άμυνά του να αποτελείται από τους Κουμάλο και Σίλντεφελντ, τον Λίνο αριστερά και τον Ετό δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Φωτάκης και Κατσουράνης και πιο μπροστά τους θα ξεκινήσουν οι Λόρενς, Καμαρά (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) με τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Βούκιτς, Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Κωνσταντινίδης και Κατσικάς.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ