Επιστρέφει ο Πίνο

Επιστρέφει ο Πίνο

 

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη, στο οποίο θέλει να επιστρέψει στις νίκες και για να ανεβάσει την ψυχολογία του μετά την ήττα στην Ισπανία και ενόψει της ρεβάνς με την Λεβάντε, για την οποία όλοι στην ομάδα επιμένουν ότι «ο Ολυμπιακός δεν θα τα παρατήσει και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παρά το 0-3».

Στη διάθεση του Μίτσελ τέθηκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο Κολομβιανός είναι μια σημαντική προσθήκη για τον επαναληπτικό με τους Ισπανούς από τη στιγμή που θα λείπει ο Αμπντούν.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Πάντελιτς και Ντιακιτέ, ενώ ο Φουστέρ συνεχίζει σε έντονους ρυθμούς την προσπάθεια να προλάβει τη ρεβάνς με την Λεβάντε.

Για το ματς με την Ξάνθη η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» άρχισε από σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς στην Ισπανία, ή στο μεγαλύτερο μέρος αυτού, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου και εναλλαγής της μπάλας, αλλά και κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ο κ. Μίτσελ προσάρμοσε ήδη την προπόνηση της ομάδας επάνω στο παιχνίδι της Ξάνθης, ζητώντας από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θέλει να δει να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Πηγαδιών. Παράλληλα, έκαναν και τελειώματα φάσεων, με εναλλαγές της μπάλας και γυρίσματα από τα άκρα προς τους παίκτες στην περιοχή. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ