“Βουλιάζει” πεζοδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Έντονο προβληματισμό εκφράζουν οι κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας για την μεγάλη καθίζηση που έχει σημειωθεί σε έναν από τα κεντρικά πεζοδρόμια του εμπορικού τριγώνου.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, η καθίζηση στο πεζοδρόμιο της συμβολής των οδών Αιόλου και Σταδίου έχει εμφανιστεί στο συγκεκριμένο σημείο πριν από περίπου 4-5 χρόνια χωρίς να γίνει κάποια εργασία αποκατάστασης με αποτέλεσμα να διαβρώνεται όλο και περισσότερο το έδαφος και οι πεζοί να αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ