Σε ροζ βίντεο γνωστοί Αθηναίοι εν αγνοία τους

Όπως αποκαλύπτει στην κατάθεση της η σύζυγος του επιχειρηματία που την ανάγκαζε να συμμετέχει σε όργια και να παίρνει ναρκωτικά, γνωστοί Αθηναίοι πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους σε ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως αναφέρει η “Εspresso”, σε δύο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που συμμετείχαν σε όργια για να ικανοποιήσουν τις πλέον απόκρυφες και άρρωστες ορέξεις τους.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει προκύψει εάν το αποκαλυπτικό υλικό του βίντεο χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για εκβιασμούς ή αν διακινήθηκαν βίντεο επί πληρωμή στο διαδίκτυο.

“Ενδεχόμενα σε αυτές τις διευθύνσεις υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό συνευρέσεων, καθώς μία φορά είχα δει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόμουν να κάνω σεξ με ένα πελάτη κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού. Ο συγκεκριμένος πελάτης με είχε τραβήξει βίντεο κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού, ενώ από τότε ο σύζυγός μου κάθε φορά που αρνιόμουν να κάνω αυτό που μου έλεγε, με απειλούσε ότι θα το δείξει το συγκεκριμένο βίντεο στην οικογένειά μου” αναφέρει η 34χρονη “Μαρία”. 

 

Πηγή: Espresso

 

Δείτε επίσης:

Κατάθεση σοκ: «Τα έκανα όλα με ξύλο και κόκα»

Έδινε ναρκωτικά στην γυναίκα του και την ανάγκαζε να συμμετέχει σε όργια

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.