Ο μαστροπός της 14χρονης στη Λάρισα ήταν ο νονός της

Τέλος δόθηκε στη φρίκη και στην κτηνωδία που έζησε για 15 περίπου ημέρες στην Λάρισα, ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 14 ετών, αφού δύο άνδρες, ο ένας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νονός της, την εξέδιδαν σε «πελάτες» και την κρατούσαν έγκλειστη σε διαμέρισμα, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Ακόμη και οι αστυνομικοί έφριξαν όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν το κακοποιημένο κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση, να τους κοιτάζει σαν πληγωμένο αγρίμι. 

Η μητέρα της, η οποία ζούσε στη Θεσσαλονίκη, έχει άλλα εννέα παιδιά, αλλά η κηδεμονία της είχε αφαιρεθεί από τις Αρχές επειδή απασχολούσε συχνά την Αστυνομία με κλοπές.

Το οικογενειακό περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο για το 14χρονο κοριτσάκι και, προκειμένου να είναι ασφαλές, εστάλη για φιλοξενία σε ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα προστασίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά.

Όμως, δεν έμεινε πολύ εκεί. Τον Φεβρουάριο η έφηβη κατάφερε να το σκάσει, ίσως με τη βοήθεια της μητέρας της, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Η κακή της μοίρα έριξε τον Αύγουστο στον δρόμο της τον νονό της, έναν 56χρονο συνταξιούχο υπάλληλο του Δήμου Τυρνάβου, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Εκείνος προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει, αλλά μόλις η μικρή εγκαταστάθηκε στο σπίτι του πέταξε τη μάσκα του και έδειξε όλη την απανθρωπιά του. 

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Λάρισα – Απήγαγαν 14χρονη και την εξωθούσαν στην πορνεία

Απεργία των δασκάλων στις 15 Σεπτεμβρίου

Τραγωδία Αίγινας: Πήγαν με ταξί στο σπίτι για να ηρεμήσουν και μετά κατέθεσαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ