Καταγγελία αναγνώστη: Σε χωματερή μετέτρεψαν δρόμους της Αρτέμιδας – ΦΩΤΟ

Αμέλεια και αδιαφορία από τις αρμόδιες υπηρεσίες καταγγέλλουν στο enikos.gr κάτοικοι του δήμου Αρτέμιδας, οι οποίοι αναφέρουν ότι καλούν διαρκώς για μπάζα και σκουπίδια που άγνωστος πέταξε σε διασταύρωση στον άγιο Νικόλαο Αρτέμιδας, αλλά ποτέ δεν ήρθαν να τα συλλέξουν. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αναγνώστης που επικοινώνησε με το enikos.gr, όποιος περνά εγκαταλείπει στο σημείο και τα δικά του σκουπίδια με αποτέλεσμα ο σωρός να μεγεθύνεται.

Έχει γίνει έγγραφη καταγγελία και έχουν πραγματοποιηθεί κλήσεις τον Ιούλιο, στο 5ψηφιο αριθμό στον τομέα πρασίνου όπως σημειώνει ο αναγνώστης αλλά δεν υπήρξε κάποια ανάληψη δράσης.

Επιπλέον, υπήρξαν και αναφορές για οικόπεδα που δεν έχουν καθαριστεί με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των γειτονικών οικοπέδων να ανησυχούν ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς θα εγκλωβιστούν..

Tο enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.